"Zij weten op hun eigen unieke wijze mensen makkelijk in beweging te krijgen en ze te laten experimenteren met verschillend gedrag en de effecten ervan te laten ervaren."
Debbie Mollenvanger
Ormit / onderdeel Akzo
"De trainingen hebben een prettige snelheid, zijn to the point, de trainers bekwaam, creatief en discreet. Een aanrader!"
Tessa Lammers
Hoofd L&D Young Capital
"Custom made trainingen waarbij individuele leermomenten bijdragen tot een betere team performance!"
Conny Steel
Country Manager Abott Vasculair
"Ik ken ze als inspirerende en oprecht geïnteresseerde mannen die met hun aanpak een grote indruk hebben achterlaten bij onze medewerkers."
Ron de Rijk
ATPI
"EnAct is in staat om op een ontspannen, laagdrempelige en respectvolle wijze de vertaling te maken van vaardigheden naar houding, gedrag en emoties. Voor ons maken zij daarin het verschil. Door hun aanpak met oefeningen uit de theaterwereld, houden ze deelnemers een spiegel voor en maken zij houding en gedrag heel zichtbaar. De acteurs zetten niet alleen specifiek gedrag neer, maar zijn heel goed in staat om op een positieve manier feedback te geven en de deelnemer te laten ervaren hoe het anders kan."
Miranda Schut
Manager L&D Suez
"Ik werk heel graag samen met de acteurs van EnAct, omdat ze bovenmatig goed in de huid van een ander kunnen kruipen en zo deelnemers op een soms confronterende maar altijd positieve manier in de spiegel laten kijken. Met als gevolg dat deelnemers echt stappen zetten. Ze voegen een essentieel ‘learning by doing’ element aan mijn trainingen toe. En je kunt ook nog erg met ze lachen, wat het leren zeer bevordert. "
Jelly van der Meer
Loch In Training & Coaching
"De intrinsieke motivatie die ENACT in haar trainingen stopt, zorgt voor een weloverwogen balans tussen ontspanning en inhoud."
Roel Linders
Manager AAFM
“Niet alleen het enthousiasme van de deelnemers aan de training is ongekend, ook de resultaten zijn bijna direct zichtbaar als ze terugkomen.”
Mariele Poot
Manager Operations MN
"Confronterend maar met respect."
Danny Mullenders
Hago
"Enact begrijpt wat je wilt en geeft mensen inzicht in eigen handelen."
Eddy Belet
Dolfijn Reizen
"1. De reacties van de deelnemers zijn voor mij bepalend en die zijn altijd positief. 2. Ze verstaan de kunst om snel veiligheid te creëren waardoor deelnemers net een stapje verder durven te gaan. 3. Ze zijn verschillend in stijl van werken maar allemaal top wanneer het gaat om kwaliteit. 4. Hun feedback is altijd eerlijk, heel zuiver en altijd to the point."
Rob Moerer
Pragmavision
'Werken met EnAct is altijd raak! Raak in het samen optrekken met een trainer. Raak in het tot de kern komen bij een deelnemer aan een training. Raak in het met een groep interactief werken aan een "puzzel" Deze club geeft kleur aan het vak van trainingsacteur. Het woord trainingsacteur doet hen eigenlijk te kort. Zij gaan verder...........'
Joop Schönfeldt
Pragmavision
"Centraal in onze training stond het vinden van het Element Plezier in je werk. Wanneer je het plezier gevonden hebt is je job een spel. Dankzij de deskundige en creatieve ondersteuning van Mark en Herman is dit zeker gelukt." Bedankt namens alle medewerkers van Customer Service, Fujifilm Imaging Products and Solutions (FIPS).
Ellen Peters
Team Leader Customer Service
"It was a great pleasure working with you and the outcome was precisely what we were looking for. My best wishes and thank you to the whole team."
Vibeke Hellebjerg
Kinetico