Communicatietrainingen

Communicatietrainingen

Grotere slagingskans

Aan de oppervlakte lijkt het probleem in organisaties vaak duidelijk. Toch blijkt het vaak net iets dieper te zitten. Daarom vraagt ENACT altijd verder. Door eerst in gesprek te gaan, krijgen Mark en Herman de echte problematiek boven tafel. Op die manier zorgen zij dat jouw organisatie het juiste plan van aanpak krijgt. De slagingskans van een training is daarom vele malen groter dan gebruikelijk is.
Iedere training van ENACT is bovendien uniek. Door gebruik te maken van actualiteiten en een flinke dosis creativiteit, zijn de trainingen bijzonder afwisselend te noemen.

 

Het lichaam heeft een geheugen

Ook is het effect van de ENACT trainingen beduidend anders. Als deelnemer word je meegenomen in het ‘acteerspel’. Dat houdt in dat je werkt met hoofd én lichaam. En in dat laatste zit het lange termijn effect. Het lichaam heeft namelijk een geheugen, waardoor het geleerde lang blijft hangen. De praktijk wijst bovendien uit, dat vanwege de positieve ervaring, herinneringen langer in het geheugen zitten. ENACT ziet zichzelf als opleidingspartner en kijkt samen met de opdrachtgever hoe een blijvende leercurve gerealiseerd wordt. 

Neem hieronder een kijkje in de ENACT repetitieruimte!

Acteertechnieken

ENACT repetitieruimte

Met behulp van acteertechnieken wordt in eerste instantie de rol van de deelnemer onder de loep genomen. Op basis van dezelfde technieken krijgt de deelnemer de gereedschappen aangereikt om zijn of haar rol significant te versterken of te veranderen. Als  deelnemer krijg je als het ware de ruimte om te repeteren, waardoor je al doende leert.

 

Weer in je kracht komen

Het directe resultaat is dat de je jezelf verbetert en daar waar nodig groeit in je rol. Je komt daarmee weer in je kracht. Tegelijkertijd is zichtbaar dat hierdoor de communicatieprocessen in de organisatie vloeiender verlopen.

Onderwerpen &

Rollen

Waar zou je mee aan de slag willlen?

Welke rol herken je van jezelf?

coaching communicatietraining randstad

Modellen

roos van leary

Om onze professionaliteit te borgen, maken wij ter ondersteuning van onze acteertechnieken gebruik van bestaande trainings- en communicatiemodellen. Zo ook met de Roos van Leary

Meer weten?

Bel, app, of mail meteen!

Onze klanten