"Spiegelen zonder te kwetsen"

Mark van der Laan & Herman Boerman

Mark heeft de toneelschool in Arnhem doorlopen en een studie theaterwetenschappen gedaan. Daar studeerde hij af op het onderwerp inleving. Al 30 jaar werkt hij met veel plezier in het theater, op een filmset en op de werkvloer van vele bedrijven en organisaties als trainingsacteur en communicatietrainer.

Als acteur en trainer is hij gefascineerd door de vraag “Wat moet je doen om te doen wat jouw rol van je vraagt”. Wat haal je uit jezelf om jezelf zo goed mogelijk te presenteren, dit kan op een toneel zijn maar ook daarbuiten.

Zijn passie is de kennis, vaardigheden en creativiteit van het werk van de acteur toe te passen in trainingen om mensen verder te helpen in hun werkpraktijk, daar waar het gaat om communicatie, presentatie, werkplezier en bewustzijn.

Daarnaast is hij trots op het grote netwerk met trainingsacteurs, dat ze inmiddels hebben opgebouwd. “Iedere acteur brengt zijn eigen, extra kwaliteiten mee. Er is niks leukers dan voor de klant de perfecte match te regelen.” 

Herman is als acteur gewend om het volledige communicatie palet en potentieel in te zetten. Hij heeft geleerd om een rol ervaringsgericht te ontwikkelen. Deze ervaringen neemt hij nu mee in de trainingsopzet.

Het ligt in Herman’s ambitie om, samen met jou, je eigen palet te vergroten, te verdiepen en praktisch te maken. 
Mensen kunnen vaak zoveel meer dan ze laten zien! Herman daagt je graag uit om net buiten je comfort zone andere talenten  tot ontwikkeling te brengen. 

Wat onze klanten zeggen